Працевлаштування внутрішньо переміщених осіб залишається одним із першочергових завдань служби зайнятості. Альона Радіонова є переселенкою з Луганська, навчалась у Національному університеті цивільного захисту України за спеціальністю «психологія».

Після завершення навчання залишилась там працювати методистом на соціально-психологічному факультеті та через деякий час звільнилася. При пошуку нової роботи Альона хотіла працевлаштуватись саме за своєю спеціальністю.

Вона вирішила звернутись по допомогу до Харківської філії Харківського обласного центру зайнятості. Кар'єрний радник разом із безробітною склали індивідуальний план працевлаштування, де були враховані професійні навички та побажання щодо умов праці. Після спілкування з фахівцями Альона виявила зацікавленість до роботи психолога саме у центрі зайнятості.

Вона успішно пройшла співбесіду й розпочала працювати психологом у Харківській філії.

Бажаємо Альоні успішної професійної реалізації, тим паче, що в реаліях сьогодення допомога психолога є вкрай важливою.

Із питань зайнятості звертайтеся до фахівців філій Харківського обласного центру зайнятості та їх структурних підрозділів http://surl.li/lntrn або пишіть нам у телеграм t.me/KharkivOCZ чи телефонуйте на «гарячу лінію» Харківська обласна служба зайнятості, що працює з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00 за тел.: 0800 600 498, 063 847 83 67, 096 055 48 69, 067 728 97 45, 097 970 40 68.

Актуальні вакансії по м. Харкову та області – за посиланням http://surl.li/tapson